Molly turer på US

Jag tänker inte dra hela historien om turerna på US. Efter helgens väntan på Us så hamnade vi där i måndags em oxå. James hade Rode ensam en timme innan Rasmus kom hem. Ralle tog hand om allt, bytte blöjor, fixade mat och sängläggning. TACK grabbar för hjälpen!!!!!
Vi kom till akuten 15.30 och lämnade US 00.10!!!!! Av den tide träffade vi nog olika personal EN (1) timme, detta ska vara på akuten på ett stort sjukhus.
Summan blev efter mycket provtagningar och röntgen att Molly hade nog två åkommer i ett. Troligtvis har ett kycklingben rivit ett sår i halsen som gör att det naturligtvis gör ont i halsen och någon slags magsjuka(?). Vi ska ta bajsprover hemma vilket inte är helt lätt.
Hon är hemma idag med för att sammla krafter till imorgon då hon ska till kolmården, hon sa dock nu att hon inte vill. Då kanske ni förstår hur hon mått/mår. Vi får se under dagen. Hon äter ipren som både är smärtstillande och antiinflammatoriskt. Som hon längtat till Kolmården så vi håller tummarna idag.

Jobbade igår och blev då erbjuden att få lära mig hur man "gör" sidan till ordet fritt så jag kan vikariera för honom när han är ledig....kul va!?
Imorgon är det studiedag på dagis, fritis och skola och Frank jobbar naturligtvis inatt så jag ska jobba på fredag istället. Bra när jag kan byta dagar.
Rode har nu börjat fråga massor: Vad heter han? Vad gör du? Vad står det? Vart ska du? Var är Bolly (Molly)? Hon svara ofta på den frågan själv, Bolly i skolan eller Bolly är  uppe....
Hon är så vetgirig så hon läser nog snart hahahaha.

Uffe: lever tupparna ännu? Du kanske vill ha några i julklapp? hihi....Hört nåt från kocken?

Så allt för denna gång.....love and frid till you all

Kommentarer
Postat av: uffe

sköt 11 av 13 tuppar i måndags

2009-05-14 @ 08:43:27
Postat av: Moster Ewa

Hahahaha....då är det lugnare på gå´rn nu då?!

2009-05-14 @ 11:02:57
URL: http://ewaarlebrant.blogg.se/
Postat av: vilska

vad kul att få göra sidan till ordet fritt! Så, är du typ extra chefredaktör för ordet fritt nu då?:)



KRAM

2009-05-14 @ 21:30:39
URL: http://vilska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0