Källmans fisk

Ingredienser
Torskfilé 800,0 gram
Krutonger
Champinjoner (färska) 500,0 gram
Persilja 1,0 kruka
Cheddarost (lagrad) 50,0 gram
Olivolja 0,5 dl
Salt & peppar
Potatis 4
Tillagning
1. Skala och koka potatis. Låt svalna.
Tärna.

Stek potatis samtidigt med övrig tillagning.
2. Rensa och skiva svamp.

Finhacka persilja. Riv ost.

Skär fisken i halvstora bitar.
3. Torrstek svampen tills all vätska
försvunnit i pannan. Tillsätt matolja.

Stek svampen cirka 5 minuter tills den fått färg. Lägg åt sidan.
4. Tillsätt matfett och stek
fisken i ca 3 min på ena sidan och 2 min på den andra.
5. Tillsätt svampen, persilja och
riven ost.

Maten är klar när osten smält.

Salta och peppra lätt.

Lägg på krutonger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0