Daimcheesecake

ca 12 bitar

Botten
250 g digestivekex
100 g smör, smält

Fyllning

2 pkt Daim dubbel (à 56 g/per förpackning)
5 dl vispgrädde

200 g färskost, t ex Philadelphia

1 msk florsocker

Garnering
1 pkt Daim dubbel (à 56 g)

GÖR SÅ HÄR

1. Smula sönder digestivekexen och blanda ihop dem med smöret. Tryck ut smulorna i en springform, ca 24 cm i diameter.

2. Hacka Daimen med en vass kniv.

3. Vispa grädden, inte för hårt, och blanda den med färskost och florsocker. Rör ner Daimen.

4. Bred ut fyllningen på smulbottnen. Ställ tårtan i frysen i ett par timmar och ta fram den en stund innan servering.

5. Garnera tårtan med grovhackade Daimbitar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0