Söndag igen

Tänk vad fort tiden går, undrar om någon inte snabbat på den lite. Igår flyttade James in i sitt rum igen och Molly är nu utan hyresgäst. Hon hade Lukas här igår en stund. Det var första gången men de lekte bra. Dom går i samma klass. James var på pingistunering, tuff start. Nio matcher mot många äldre. Inga vunna matcher men nöjd ändå. Heja James! I februari är nästa gång.
Rode var ju hos farmor så jag passade på att baka utan att hon kunde vara med och "hjälpa" till.
Hon har en viss fömåga att tycka att gradantalet på ugnen inte är rätt. Hmmm, kan bli vissa problem då har jag bittert fått erfara. Bakade lussekatter på en halv liter med det räcker, en drömmrulltårta, sirapskakor och dubbla flarn, mums. Mådde inte alls bra sedan men faktiskt, det var det värt. Mår iaf lite bättre psykiskt då.
Jimmy följde med och hämtade James säng, så nu är det klart och julstädat på en gång. Han blev nöjd. Tack Jimmy för hjälpen, köket nästa, hehe.
Det blev en lugn kväll med tv och god mat. Tidigt i säng.
Idag åker grabbarna igen. Ska försöka hinna följa med Jimmy till rusta en sväng efter maten. Idag blir det fläskfile med grönsaker, gräddsås och potatis. Det duger en första advent.
Ska inte jobba imorgon, Göran har semester måndag och tisdag. Ska jobba onsdag-torsdag istället, det blir tufft men måste ju göra mina tio timmar, annars....
På fredag fyller ju Rode och då vill jag ju inte jobba och må dåligt på kvällen.  Hon ska vara på dagis på dagen då pappa har jobbat. Där ska hon bjuda på glass. Hemma blir det tvåårstårta.
På söndag är det kalas. Vet inte vad vi ska bjuda på fär mat ännu, men det ordar sig. Många dagar kvar, eller!?
Nu fyller vår farmor snart 85-år. Hon ska visst inte ha kalas den dagen utan senare. Får inte glömma skicka ett grattis-kort. Hon gillar att få kort. Skicka ett du med...ulrikagatan 28, 59036 kisa.
Idag är det julskyltning över allt. Minns mina barndoms julskyltningar. Det var så roligt att gå runt i Kisa, oftas var det ju snö. Alla köpte prinskorv på konsum och lotter på torget. Julklappar köptes oxå. Man skulle oxå lyssna på musik och dricka glögg på Granhs bilar, det hörde liksom till. Härliga tider. Det är inte alls så här i stan, man känner inte riktigt för att gå på julskyltning här, det är så anonymt. Tråkigt!!
Rode ligger i min säng och ser på "Bosse"...det är en bogserbåt. Ser hon honom ropar hon "Bosse!!" Hon pratar så mycket nu. Svåra ord och ofta tre-meningar.
Hon gillar verkligen tomtar, ser dom överallt säger "tomte" och vill gärna känna på dem. Vi får väl se om det blir lika kul när/om tomten kommer på julafton.
Nähä, nu ska jag se på Molly-mus med Rode. Ha en skön adventdag! Over and out from Ewa

Ny dag, ny tacksamhet för...

att jag bakade igår, tog hela dagen men gjorde det
att  Frank & James kom hem oskadda igår
att farmor hade Rode så jag kunde baka
att påspåret börjat igen
att första advent äntligen är här med ljuset 

Tacksam nu på morgonen för....

att serien "Domare Deed" går på kanal nio farm till 06.15
att jag kan vila idag, Rode på dagis
att snart lyser staken i vårt fönster igen
att James rum är färdigt att möblera
att Frank fäljer med James på pingisturneringen imorgon

Nu på morgonen ogillar jag...

att jag fick kräkas igår kväll, mådde peck
att jag mår sämre och sämre
att ett Holländskt par köpt ett baby på nätet (idioter)
att LHC inte spelar bättre hockey just nu
att jag inte sover på natten

Tacksam idag för.........

att jag (trots värre värk) får vara på corren
att svärmor ska ha Rode sovande hos sig på fredag
att jag kan i stilla mak baka på lördag, se ovan
att grabbarna är hemma
att det är advent igen, sååå fint med alla ljus

Rode snart TVÅ år....

tänk vad fort tiden går. Nej, ska inte ha flera barn fast när jag såg en förlossning på tv igår kände jag en liten saknad att aldrig mera få uppleva det. Konstig man är.
Kommer fortfarande ihåg söndagen då jag stod och strök lite i sopvrummet och då jag kände något varmt mellan låren. Usch, mår dåligt bara av tanken. Den känslan var hemsk, tiden det tog att komma till sjukhuset och där få se bebisens hjärta kändes som evigheter. Idag vet vi ju att det gick bra tillslut och Rode kom till oss.
Just nu ser hon på "basse". Jo, det är Bamse. Hon sjunger bass, basse och så sin fantastiska fortsättning på låten. Hon ser med full inlevelse på filmen.
Igår var vi på utv-samtal på dagis. Det var bara goda ord. Fröken Marina avslutade med att säga : Rode är en härlig tjej, med fina bruna ögon och härliga skrattgropar.
Kunde inte sagt det bättre själv, haha. Hon ska vara lucia med krona och allt på dagis den 11 dec. Fast det är ju inte säkert att hon har samma uppfattning. Molly ville inte vara lucia när hon var liten, nu går det bättre. 

Måste tyvärr extra anstränga mig nu då jag i en insändare skrivit fel. Det var inte hela världen enl Göran men det vart fel. Det kan bli helt galet om man glömmer ett sådant enklet ord som inte. Tex: jag tycket INTE att sverigedemokraterna ska få etablera sig. Ta bort ordet INTE så blir det helt annan innebörd. Så nog är det viktigt att jag skriver av rätt.

Den 7 dec ska Rode ha kalas, kul att Ellie kommer tycker vi.  Ska bli intressant och se om dom leker eller bara tittar på varandra. Då, du Ellie ska du få paket från tomten med dej hem.
Pappa tycker jag ska skriva en glad dikt till tidningen, svårt tycker jag. Vet knappt hur man gör det, hihi.
Nu ska Frank jobba i två nätter, fast det går bra. Pojkarna är ju hemma. Sover ju dåligt ändå, fast jag är inte lika rädd då.
Igår hade Molly Edith här & James hade Theodor. James hade pigngiskväll oxå.
På lördag ska James på pingistunering. Den börjar då och är även tre gånger i början av nästa  år. Han ska spela både dubbel med Ida (klasskompis) och singel. Spännande. Lucia helgen ska han på pingisläger med Lars en fd klasskompis, det är i norrköping.
Jimmy ska försöka fixa gratisbiljetter till Lars Winnerbäck filmsdokumentären som visas på fredag. Dom släpps imorgon. Man får visst två var.
Rasmus har studiedag idag så han sover nu, Frank sover i Jimmys rum, ska ju jobba inatt. Nu vet ni nästan allt.......så thats all folks!

Det luktade skit i hela...

hallen. Fyyyyy!! Stod i hallen för att fixa en grej och skit oset slog mot mig genom hennes dörr. Trodde Rode somnat, men icke det. Hon höll på att somna med blöjan full av skit. Inget sagt, vad jag hört iaf.  Tur att det stank. Molly sover i sin säng inatt, ibland myser vi när pappa jobbar med popcorn och dricka. Sen somnar vi gott. Inatt satte hon båda sina fötter mot mig och tryckte till, tur att jag var vaken och han dämpa trycket. Så nu är hon i sin säng och sparkar.  Frank jobbar inatt igen, typiskt.
Tjejerna och jag har gjort småinköp idag och käkat på mc donalds. Tänk, att där fick man ballonger idag. Molly blev överlycklig. Valde en lila till sig och röd till syrran.
Hem igen och Rode och jag sov lite middag, Molly kollade på sin nya film. Hon valde "riktiga" Asterix. När pappa vaknade kollade dom på Charlie Chaplin. Molly gillar det, härlig konstig sexåring.
Imorgon kommer grabbarna hem igen. På dagen tar vi nog det lugnt, åker ev till Rappestad och kollar på Mollys kompis som ska hopptävla med häst. Ska kolla färdigt på dansbandskampen och sedan på svensson,  svensson.
Kommer nog inte jobba på måndag utan väljer nog tisdagen istället. Rode har ju dagis på måndag så jag är nog hemma och vilar och försöker hitta rytmen igen.
Så jag hoppas ni får en skön helg.......over and out

Tacksam idag för.....

att Rodes förkylning verkar försvinna igen

att en gubbe skrivit till corren om bla mig ( bara positivt)

att vi ska ha fredagsmys ikväll

att jag är ledig i tre dagar

att Molly är så mysig när jag verkligen behöver lite kärlek

Säg inte att jag inte vill...

arbeta. Det vill jag verkligen men ska resultatet vara att jag blir liggandes efter varje gång skiter jag i det. I måndags var jag så dålig när jag kom hem. Var på arb-förm och träffade terapeuten innan jag åkte hem. Är glad att jag tog mig till tåget. Klart påverkad av att jobba. Handlade lite på ica innan hemfärd helt snurrig. Det är riktigt obehagligt. Försökte att "hålla ihop" hemma innan jag gick och la mig. Frank sa flera gånger att jag skulle lägga mig men då visste jag att jag inte skulle ta mig ur. I onsdags var vi och köpte födelsedags/ julklappar till Rode. Kul, många fynd med så dålig jag blir. Klarade inte ens av att se oskyldigt dömd, då kanske ni fattar läget. Hihi.... 
Igår hade jag velat åka till rimforsa och lyssnat på Marcus Birro. Varken Amanda eller Åsa kunde. Det var kanske tur det, skulle nog inte kunnat köra bil. Efter jobbet hade jag en skaplig huvudvärk som jag försökte bota. Tyvärr så bara ökade den. Jimmy var här en sväng och tapetserade lite, när Frank skjutsade honom till tokarp gick jag och la mig. Huvudet sprängde och tinnitusen tjöt.
Aphjärna!!!!!!!!!!
I helgen jobbar Frank, det är jobbiga helger. Fast hellre att han måste göra dom dessa veckor en när alla barn är hemma.
James har också blivit sjuk hemma hos sin mamma, samma som Ralle har och så även Jimmy fast han lite lindrigare.
Det står inte på förrens Jimmy rycker in i lumpen (igen). Denna gång funkar det nog får vi hoppas. Här var det 6,5 grader kallt imorse, huvva. Inte roligt, hellre snö en bara kallt.
Imorgon fyller faster Stina år, får inte glömma det. Hon och Pia skulle ju till Göteborg så hoppas nå henne på mobilen. De börjar bli till åren. haha. Jag blir dock bara yngre.
Faktiskt har vi full koll på julklapparna nu. Det känns skönt. Inte många kvar nu. Det är roligt att grabbarna är här på julaftonsmorgon. Rasmus brukar säga att han vill gärna vara här då för vi har så mysiga traditioner. Det är ett gott betyg från en 16- åring.
Så nu kan jag inte sitta längre.  Ha en skön helg! Kramar till dig var du en är i världen!!!

 

Skulle ställa mig på torget och....

skrika!!!!! Om det bara hjälpte. Jag skulle vilja försöka få folk att förstå sig på mig. Vet att det kan vara svårt då jag själv inte blir riktigt klok på mig själv. För att undanröja ev missförstånd: Jo, jag vill arbeta. Där finns inga tvivel från min sida alls. Men skulle DU vilja arbeta med ständig värk, oro för om du klarar av att ta dig hem? Varje gång jag är på jobbet har jag gått dit med glädje, trivs verkligen på corren. Ska jag nu jobba är det där jag vill vara. Nu är det så att det jobb jag utför kan tyckas väldigt enkelt. Det är det säkert oxå för de allra flesta. Jag får arbeys uppgifter av Göran. Det är inte alla som skickar in sina synpunkter, dikter, rosor mm via datorn.
Jag skriver in dom på min dator som skickar dem till Görans dator. Det är ytterst viktigt att jag skriver rätt. Görans dator kan rätta ev stavfel och om jag vänt på  bokstäverna men den kan ju inte fylla i om jag glömt ett ord. Ett enda ord kan få innehållet i insändaren att få en helt annan innebärd en den insändaren tänkt sig. Det kan bli katastofalt fej. Summan blir att jag måste anstänga mig mycket så jag inte missar några ord. Jag tittar och tittar så det blir rätt. Naturligtvis spänner jag mig och får som ett brev på posten värk. Det kan tyckas korkat att jag gör detta trots att jag blir dålig. Det finns liksom inte så många andra alternativ till att göra något på jobbet om jag inte bara ska sitta på en stol. Mår inte bra av det heller. Försöker idag att sitta en stund vid datorn för att sedan röra på mig lite.  På lunchrasten går jag ut och går en sväng.
Min önskan är ju att få bli frisk någon gång och än är inte undrens tid förbi. Det tror jag på.
Kommer att överklaga idiotkassans beslut. Vill bli helt sjukskriven igen men fortsätta att vara på corren fast då på mina villkor. Idag måste jag vara minst tio timmar per vecka, finns inget annat alternativ. Jag önskar att jag klan få jobba lite mera på min kropps villkor. Inte behöva jobba igen timmar om jag måste gå hem då jag mår dåligt. Idag kan jag inte gå hem, kassan har ju bestämt att jag mår bra halv tid. Helt korkat. Det underlättar ju inte precis att kunna komma tillbaka i arbete. Faktum är att jag mår hellre dåligt hemma än sämre av att jobba.
Ta igår tex, kom hem efter jobb och ett kort besök hos arb-terapeut på arb-förm. Mådde helt kass, gick inte och la mig för då hade jag inte kunnat gå upp igen. Vid halv åtta mådde jag så dåligt att jag trodde kroppen skulle värka sönder. Huvudet sprängde och jag kom inte ur sängen mera. Fick tvinga kroppen upp så jag kunde kissa och borsta tänderna. Hemskt!!!!
Tur att Frank tog hand om allt som vanligt. Flickorna skulle ju i säng och det var tur för mig. Var så dålig. Vissa dagar är bättre och vissa som den igår. Detta skiter idiotkassan helt och fullt i. Att man vill ha ett fungerande familje/socialt liv finns inte i deras papper.
Så nu är jag klar....Thats all folks!!

sitter här på corren och......

väntar på Göran. Han skulle inte börja jobba förrens vid halv elva idag. Visste det men jag började vanlig tid ändå.. Har gjort de arbeten som fanns så nu passar jag på att skriva lite. I fredags började Jimmy på James rum och det blir färdigt imorgon. Det blir en fin ljus grön tapet. Dyr, men den ska vara oehört slitstark. Det blir jättebra det. I lördags var det så öppet hus i Rasmus skola. Jag skjutsade dit honom och var med en stund. Vid fem skulle vi bort till fam Wigren i Vikingstad. Deras son Eric och James går i samma klass. James åkte dit tidigare så de hann att "vara" lite längre. Vi åt taco och glass med mycket gott tilltugg. Mumsfillibabba!!! Rasmus skulle åkt till Simon, men stannade hemma för han kände sig lite dålig. Ont i halsen och frossa. Han ringde till mig halv nio och hade då kräkts ner hela sängen, mysigt. Vi for hem för att ta reda på det. Fylld tvättmaskin och rena sängkläder. Troligtvis kräktes han av feber. 
Rode har börjat snora och hosta igen, typiskt. Stackars henne det går inte länge mellan varven. Den här veckan är Frank hel ledig till helgen, skönt. Vi ska slänga skräp, köra klädet till tanten i sjögestad ( ska till barnhem i Lettland sen) och kolla över alla julklappar vi köpt för att se vad som fattas.
Jag jobbar idag och på torsdag. Skulle vilja åka till rimforsa på torsdag men vill ju inte åka själv. Vad ska jag göra där då? Jo, höra på Marcus Birro bla. Jimmy är lycklig denna vecka, Lina kommer till stan på torsdag och stannar till på söndag. hon kommer hem till jul igen sen.   Snart ska Rode ha kalas. söndag 7 dec kl 14.00. Kul, tänk att hon redan är två år! Tiden går sååå fort. Nähä, nu är det väl bäst att göra något vettigt, hehe.  Så ha det bra alla vänner. Over and out!!

Stockholm var.......

intressant. Frank åkte ju på hockey på måndagskvällen på vägen lämnade han småbarnen till farmor. Storgrabbarna och jag käkade pommes & kött, bara slappade. Vi lämnade Solgläntan kl 0800. Helt enligt planerna. Resan upp gick bra, trafiken flöt på och vädret var bra. Parkeringen 4 timmar kostade 80 KRONOR!!!!!! Helt sanslöst. Fast vill man vara på topp.....hehe. Vi köpte lite julklappar och käkade på en china resturang. FYYY, blev så besvikna. Kändes som om maten var från dagen innan och inte var den varm . Ångrar nu att vi inte klagade. Vi drog mot Tumba vid 2 tiden. Det var tur, körde lite fel. Kom i god tid ändå. Frank var in till läkaren, Sven Rosen. Det blev en upplevelse. Summan är att helt klart har jag en skada ( visste det redan) och min kropp har hamnat i ett slags överkänslighet som resulterar i mina symtom. Intressant vetskap. Han anser att idiotkassan ( F-kassan alltså) har helt fel och det kommer han trycka på. Han tycker som jag att arbeta vore bra men inte på det sett som det är upplagt nu. Vi får se vad juristen tycker och kan trycka på. Det vore bra om jag blev helt sjukskriven, får fortsätta arb-träna fast i lite lugnare tempo. Jag menar att jag kan börja på lite färre timmar för att sedan öka när det funkar. Kan jag inte jobba en dag så ska det vara ok, antingen jobba dagen efter eller inte behöva jobba igen alls. Den som lever får se. Hoppas allt löser sig till mitt bästa hur det en blir.
Frank jobbar och de små sover. Jag ska lägga mig under det sköna täcket och se på "oskyldigt dömd".  Ska jobba imorgon så jag hoppas få lite skön sömn. Imorgon är det möte i James klass, ett väldigt konstigt sådant verkar det som. Det är en mamma som bjudit in och inga lärare ska vara med. Det ska bli en upplevelse. Kan gå hur som helst.
Näe, nu börjar min date med Persbrant. Over and out!

Så ny dag igen....

och grabbarna kom hem igår. Frank hämtade James och sedan plockade de upp mamma Elisabet och åkte till Signars grav. Igår var det ju som bekant fars dag. Frank hade jobbat så vi firade inte honom med någon frukost på sängen. Molly går på miniorerna efter skolan på onsdagar, dom får en gång/ termin en uppgift i kyrkan. Igår var det Mollys tur. Hon skulle bära korset då de gick in och ut. Sedan var hon på söndagsskolan och Rode levde rullan i kyrkan. Håhå jaja. Mamma och pappa var bjudna på kvällmiddag men tackade nej. Inte blev jag förvånad då pappa ringde och sa att de kom. Det blev en god fars dag middag. Stek, potatis, gräddsås..mums. Tårta till kaffet. Frank blev rikligt uppvaktad. Lyckos han. Pappa fick nöja sig med middag då jag inte hunnit köpa något åt honom, han skulle ju inte komma.
Idag har jag jobbat. Säger inte hur jag mår. Göran var på uselt humör idag, det räddade min dag. Han är för rolig. Lättar upp det hela. Tack för det  Göran. Mr Tranås him self. Hämtade Molly på fritis och Rode på dagis. Hem med dom och sedan till Mjölby med Rasmus cykel. Han slutade skolan och fäljde med hem. Frank åkte med småbarnen till farmor där dom ska sova. Frank ska gå på hockey med Abbe. Kul för honom, det har han längtat efter. Imorgon är det studiedag i skolan och dagis. Frank och jag ska ju till Stockholm. Först julshopping sedan läkarbesök i Tumba. För mig blir det tidigt i säng så jag orkar imorgon. 
Ska elda lite så det blir varmt och gott i sovrummet till Franks stora förtret, men han är inte hemma så jag bestämmer. Rasmus blir arg om jag drar på elememtet i hans rum. Åh,vad värme är skönt. Näe, nu ska disken plockas in. Ber Rasmus, han är snäll mot sin mamma.
Over and out...god natt var du än är.

Tacksam idag för.....

att Rodes och min förkylning börjar släppa
att kebabtallriken var SÅÅÅÅÅ god
att Rode och jag var en sväng hos Åsa och Urban, sker för sällan
att Mollys förkylning inte var värre än att hon kunde vara med Edith
att grabbarna kommer imorgon

Jag säger bara...

LARZ-KRISTERZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så nu skriver jag igen!

Så vad har då hänt sedan sist? Är frisk i magen igen, skönt. Lustigt är att ingen annan blev smittad. ( Skönt det iaf) Undrar vad det var, om det verkligen var magsjuka eller matförgiftning. Hostan har hängt i, så även på Rode. Tyvärr har Molly även börjat blivit förkyld. Idag har Molly varit hos Edith. Rode och jag har varit hos Åsa och Urban en sväng. Frank jobbar hela helgen.
Jag har börjat arb-träna på corren igen. Säger detta bara en gång: MÅR HELLRE DÅLIGT HEMMA ÄN SÄMRE AV ATT JOBBA!!!!!!! Åka tåg var ju en upplevelse av sällan skådat slag. Höll på att spy....det gunga och utanför susade allt förbi. Min hjärna hinner inte fixa ordning på allt som händer utan då blir jag snurrig och kräkig. Svårt att förklara och säkert svårt att förstå. Fast nu är det som det är och det är iaf kul att vara på corren. Önskar bara att jag inte skulle bli så dålig. På torsdag kommer en arbetsterapeut från arb-förm för att hjälpa mig så det ska bli så bra som möjligt. BRA!!!
På tisdag ska jag och Frank fara till Stockholm. Kl 15.00 ska jag träffa en läkare som ska göra en SLU, särskild läkar undersökning, som min jurist beställt. Vill jag inte använda den i Länsrätten så bestämmer jag det. Det känns bra. Innan ska vi gå på stan. Det ska bli kul, hoppas bara vädret är bra. Rode, James och Molly ska sova hos farmor. Dom har studiedag på tisdagen, så det passar ju bra. Rasmus går i skolan som vanligt.
Ikväll blev det kebabtallrik, Molly ville ha pannkakor istället. Rode åt och smacka. Mumma!
Imorse när jag skulle ta upp henne " två humma" och tog båda två kaniner. Jag blev helt paff. Skulle visa Frank när han kom hem, så jag tog en humma och tog den andra och sa två...då visar hon gosen och säger "tre" glatt. Hon är för go. De sista två- tre veckorna så bara ramlar det ur nya ord, jättekul. Imorgon är det fars dag. Frank fick en hälsning i corren idag. Tänk vilka driftiga barn han har, hihihi. Eller? Vi firar honom på em när grabbarna kommit och Frank varit på sin fars grav. Nu tittar jag på dansbandskampen...hoppas på Larz-Kristerz. Vi får väl se.
Så thats all folks.....sov gott var du än är

Tacksam idag för.....

att jag inte gjort på mig
att jag orkade gå på mitt möte
att det ordnat sig med en cykel till Rasmus
att det finns folk som gillar mina dikter
att Frost börjat på kanal nio på lördagar

Skiter så det sprutar....

Förra veckan började jag hosta. Då menar jag Hoooooosta!!!! Fick både huvudvärk och höll på att pissa ner mig. Inget att skratta åt. Rode har ju snuvat och hostat till och från i ca 4 veckor. Kollade med 1177 de sa att det bästa är att läka ut  själv utan medicin. Så det blir så. Jag då???? Stackars mig....I söndags kom mamma och pappa på snabb besök. Frank och James var på pingistävling (James kom 3:a i sin pol, heja James!) Tillbaka till mig, innan mamma och pappa kom började jag känna mig yr, var tvungen att lägga mig flera gånger. Så kom dom, kunde inte fika något. så, kom det...sprang till toan och spydde som en kalv. USCH!!!!!
När dom åkte hem la jag Rode för middagsluren, hävde mig i säng och blev kvar där.
Frank kom hem straxt efter de andra for. Fy vad dålig jag var. Det kändes som sista stunden var kommen. Skulle på kvällen slå en liten oskyldig fis, det höll på att straffa sig direkt. Hastighets rekord till toan vill jag lova. Fortsatt lös idag (vilket härligt ämne att skriva om, eller hur!?).
 Har varit på möte med corren och arb-förm. Börjar jobba på torsdag 9-12, måndag och torsdagar.
 Molly är för rolig, Frank frågade sig om hon inte skulle önska sig lite smurfer i julklapp. Nej, svarar hon. Det behövs ju inte du har ju många, pappa. Smart tjej, lek med pappas smurfer istället. Rode börjar mer och mer använda tre ords meningar. Det är jättekul att höra hur ordförrådet ökar. Hon sa tex en dag: ringa prata mommo. Hon ska ringa till mommo hela tiden, både på riktiga telefonen och sin låtsas. Så nu ska jag lägga mina töser.
Sist men inte minst, det var väl ett tjat om uppdatering, hehehehe.
God natt, god natt var ni än är...

RSS 2.0