Kul på stan...

hade vi. Vilka? Jo, jag, Ralle och mamma. Hon körde faktiskt bil hit, jättekul tycker jag. Mamma köpte lite julklappar, jag köpte en mössa till Molly. Vi käkade på Ming, mums. Ralle åt bläckfisk, usch. Fast han fick åka med i bilen iaf, hahaha. På hem väg tog vi en tur till Ö&B. Vi hämtade Molly på fritis och Rode på dagis. Hem och lasta ur bilen och sedan till Ikano och hämta James som varit och sovit hos Lars. Dom avslutade med att gå på bio. Under tiden åkte mamma hem. Vid fem, kom Elisabet och Sonita och åt mat. De skulle hämta James som oxå skulle sova hos farmor tills igår. Frank har sin fyra nätter irad period. Rode har varit på dagis och Molly på fritis. Molly har tagit lov idag. Rode ska vara på dagis idag med. Ralle ska till Sebban i Tokarp en sväng. Jag, Molly och James ska hitta på något. Nu är Frank ledig i hela fem nätter. Hurra! Sover dåligt i vanliga fall men ännu sämre när han inte sover intill. Nu ska det bli ordning på torpet. På måndag ska jag och Lasse (arb-förm) gå till corren för att träffa Göran och bestämma hur jag ska jobba. Det blir nog bra. Fast jag fortsätter hata f-kassan. De säger att det ska bli snö. Har ingen sett ännu. Frank passade på i mörkret att ta upp så många löv som möjligt. Undrar jag hur det går med Ralles måleri av staket. Ingen målning inga pengar. Så thats all folks. Ha en bra höstdag!!! Kärlek.........

Så nu är det lov

November lov i oktober, ja det är ju oxå en variant. Fast man säger väl höstlov nu kanske. James kom inte igår. En fd klasskompis, Lars, ringde och ville att James skulle sova där. Idag skulle dom gå på bio. Hämtar honom på stan sen. Idag ska Molly vara på fritis första gången. Mest kul verkar hon tycka att det är fri lek hela tiden. När hon går på lekis har dom det bara en stund på fm.  På onsdag ska dom åka tåg till stan och vara på fenomenmagasinet. Molly har aldrig åkt tåg så det ser hon verkligen fram emot. Rasmus och jag ska till stan. Ska lämna in bilen så dom "riktar" framvagnen, däcken drar ojämt. Vi ska då passa på att gå på stan. Mamma kommer in, kl 11.10 och åker 14.17. Det ska bli kul om det bara slutar regna. Jimmy sov här inatt, kommer inte hem förrens på fredag igen. Ska sova i Tokarp. Dom samåker.  Rodes hosta vill inte riktigt släppa, får nog ringa sjukvårdsupplysningen och kolla. Ingen feber men lite snorig. Hoppas skolkorten kommer idag. James klass har fortfarande inte tagit småkorten som dom inte kunde ta pga strömavbrott. Ska kolla med skolan om det blir några, hoppas det. Har vunnit ( ja, Ida, köpt) några byggare bob saker på tradera. Bla 4 nya figurer, 2 sådana kostade över 100 kr, vi gav 120 kr inklusive frakt för 4. De var helt nya, bra köp tomten! Rode fyller ju den 5 dec och så ska tomten komma. Det gäller att hitta mkt presenter. Hon ska få spis, kastruller, docksäng ( ev av farmor) vagn av mormor & morfar. Pussel gillar Rode, hon är helt fantastisk på att lägga lite svårare pussel. Vi får se vad det blir. Har varit vaken sedan halv 5. Kan inte sova, får så ont i axlar och domnar i rygg, ben av att ligga. Skit är det. Nu är det slut skrivet denna gång, over and out friends

Älska mig

för mig är du kärlek
längtan till mera
du ger mig ömhet
allt som jag är

närhet till ditt inre
är trygghet för mig
du säkrar min väg
lyser i mörkret

leder mig rätt när jag är vilse
du famnar mig till lugn
älska mig till slutet
vill alltid stanna här

så älska mig
ge oss en framtid
lär mig ömhet
älska mig

Heja Larz Kristerz

De var väl ursköna i ursnygga kläder!!!!!! Dom vinner säkert. Om inte annat på utstrålning, hihihi.
Så var det bekräftat, jag är sååååå hälsosam. Så här ligger det till...att fisa är bra för hjärtat och blodtryck. Tänker fortsätta att fisa för hälsans skull. Att det luktar kadaver spelar ingen roll. Familjen håller nog inte med, men vad gör man inte för friskvården.
Är musikänka i helgen. Frank besöker Tony m vänner både igår kväll & ikväll samt varit på skivmässa på dagen. Flickorna och jag åt på mc donalds, var på ö & b och maxi. Besök på toys r us hann vi med oxå. Nu ser jag på dansbandskampen och flickorna leker kurragömma. Rode skriker "hittad" långt innan hon hittar Molly. Rode gömmer sig och ropar "pip".  
Igår innan Molly skulle på kalas så lyckades vi äntligen dra ut tanden som satt så otroligt lös. Hon blev jätteglad att den är borta. På kalaset klappade hon ormen Kalle. Jättekul och lite läskigt var det allt. 
Idag sänder vi en varm tanke till Ida med familj som har haft en jobbig dag idag. Det är 3 år sedan deras älskade Oscar förolyckades så tragiskt. Saknar honom.

Fri

en känsla av saknad drar i mig
som så mången gång förut
jag vet att det går över
behöver bara samla mig en minut

sen den dagen du valde att gå
står jag ensam här vid horisonten
förr stod vi här båda två men det var då
tårar rullar ner för min  kind
 

släpper minnena och vänder om
lovar mig att aldrig gå hit något mer
går mot sanningen mitt nya liv
nu är jag fri, torkar min tår och åter ler

Hat & kärlek

dagens hatobjekt är:

försäkringskassan, say no more
lagen som gör att en förälder kan gå fri från att skadat sitt barn genom att skylla på varandra
sura pensionärer i affären
dålig reklam på tv
tvlicensen


dagens kärlek är:

hej & god morgon pussen av Frank när han kommer från jobbet
Mollys gulliga skratt på morgonen när hennes tand knappt sitter fast
billig mat i affären ( fattig pga f-kassan haha)
Rodes heeeeeeej när hon ser syrran tidig morgon i vårat sovrum
att jag får vara på corren och inte på något annat korkat ställe och arbetsträna


Dagens snåltips är......

1: Blandfärs 25 kr/ kg
2: Rökt/gravad skivad lax 15kr / pkt ( går att frysa till julbordet)
3: 3 st 2 l cola, fanta, sprite 20 kr
4: 5 kg tvättmedel nopa 30 kr  ( bland de bästa i test)
5: färdigmat 10 kr /pkt

Jag jobbar inte för city gross, men det är där detta finns

Min dag....

har varit stressande, iaf på em. Bilen skulle ju besiktas. Det gick tydlingen bara göra mellan 14.40-16.20. KL 3 skulle jag hämta Rode på dagis och Mollys grupp från miniorerna var vid kyrkan i Sjögestad. Så hon skulle hämtas vid kvart över 3. 14.45 (!) åkte jag in på bilprovningen i Mjölby, 15.01 var jag i Sjögestad. Hur fort jag körde avslöjar jag inte. Säger bara att jag är min fars dotter ut i fingerspetsen. Hihihi. Jo, bilen blev godkänd, fast det visste vi ju.
Just det, det ringdes från corren igår. Ska vara där, jättekul. Den 3 november ska jag  & Lasse (arb-förm) träffa Göran på corren för att checka läget. Det ska bli kul fast det där med tio timmar skrämmer mig lite. Vet inte riktigt vilka regler som gäller. Får lite olika bud om det.
Frank jobbar, åkte lite tidigare för att äta kvällsmat med sin mor. Flickorna sover nu, väntar på oskyldigt dömd. Ser på bonde söker fru till & från så länge. Borde rensa lite bland flickornas kläder, de växer så det knackar. Fast det finns ju en dag imorgon också eller nästa eller nästa. Så det var väl allt tror jag, tack och god natt var du än är.

JAAAAAAA.....

jag vet det  heter besikta bilen. Den bjuder jag på. Tänker säga besiktiga bilen iaf. Så det så!!!!

Dagen som gått....

bjöd på en hel del.  På fm ringde Lisbet på corren och sa att jag fick arbetsträna där. Hurra!!!
Sedan åkte vi till Mjölby för att bla ombesiktiga bilen. Där fick vi tji. De sa tidigare att vid ombesiktning behövde vi inte det beställa tid. Säkert, det gick inte att få den kollad. De tog helt plötsligt inte att göra på fm bara em. Så jag får fara dit imorgon em. Apskit!!
Sura åkte vi till hjärta till hjärta. Där köpte vi en hel kasse böcker för 40kr. Jättefina och tjejerna blev glada. Frank köpte en ny tv till molly. Idag efter skolan följde Molly med Edith hem. Hennes mamma mötte dom vid bussen med häst och sulky. Det tyckte Molly var urkul. Hade aldrig åkt det. Jag hade ett möte på arbetsförmedlingen kl 13.00. Gick bra och smärtfritt. Rode & Frank var hemma. Frank har nu åkt till jobbet och tvn är min bäste vän. Tjejerna sover. Så det var allt jag avslöjar....God natt! 

Så vad händer idag?

Jo, idag ska vi besiktiga bilen. Gjorde inte det igår för vi ska passa på att besöka hjärta till hjärta. Det är inte  öppet måndagar. Molly ska med sin kompis Edith hem idag. Om det inte regnar ska dom få åka häst & vagn. Molly var jätteglad, har aldrig gjort det förut.
Kl 13.00 ska jag vara på möte hos arbetsförmedlingen. Vi ska gå igenom var jag ska kunna jobba. På corren kan det funka. Facket har sagt ja, det är nu upp till chefen. Hon som är min kontakt  skulle ringt igår men har inget hört. Vi får väl se vad som händer. Det gick bra för Jimmy att jobba igår, hamnade i Tallboda. Rasmus är nu i veckan i storhushållsköket. Nästa vecka är det ju lov. Vi får se vad vi hittar på. Rasmus ska väl måla staket.
På lördag är det skivmässa. Gissa var Frank är då den dagen? Den kommer sluta med ryggvärk för honom, fast vill man ha något måste man ju betala......så nu ska vi göra oss iordning för besöket i Mjölby. See you all!
..

Dagens önskningar......

att det ska gå bra för Jimmy att jobba
att bilen ska gå igenom besiktningen
att kusin Ellie ska bli fri från förkylningen
att min läkare ringer idag
att corren ringer och säger att jag får vara där
att Åsa får en bra födelsedag
att Dora slutar sändas (hihi)

Idag gratulerar vi....

moster Åsa på 41-års dagen! Hurra, hurra!!!!! Hoppas du får en fin födelsedag.
Kramar Molly & Rode

Tio år....

sedan olyckan. Den dagen förändrade mitt liv. Bara till det sämre. Det finns så många om, varför och kanske. Nu har dagen snart gått, skönt.  
Nu har grabbarna åkt, nästa gång de kommer hem är det lov. Imorgon ska Jimmy börja jobba. Han tycker det bara ska bli skönt.  Bilen ska ombesiktigas imorgon. Däcken är bytta. 250 extra kostar det, fyyyyyy. Idag åt vi taco till mat. Mums, säger bara mums.
Nu ser vi på saltön. Helt ok. Ikväll blir det "hål i väggen".  Så orkar inte skriva mer nu, hör av mig igen. Så thats all folks!

Dansbandskampen.....

ja, den ska jag faktiskt se på. Idag har vi bara tagit det lugnt. James & pappa har spelat lite utebandy med det nya målet Frank gjort. Rode var ute och lekte. Rasmus har målat lite idag. Ligger efter en hel del. Vi åt äpplekaka och vaniljsås till fikat, mums. Jag har tagit det lugnt. Vi åt kött ocg ugnsbakade grönsaker ikväll, supermums. Ska nu se dandsbandskampen, lite nördigt kanske. Fast det skiter jag i. Tvingar nog Frank att sitta med. Ha det gott alla där ute.

Min tacksamhet idag är för ...

att Rasmus fick vg på båda proven
att Rode mår bra och var på dagis på idag
att Jimmy, Rasmus & James kunnat ha kompisar här
att jag mått så bra att föregående funkat
att dom drog räkningarna trots att jag skrivit fel summa

Idag är jag tacksam.....

..för att Rode mår bättre
..för att det gick bra på Rasmus prov (tycker han)
..för att Molly var för härlig när hon berättade om skoldiscot imorgon
..för att dom tar hand om mamma på us
..för att jag har Franks kärlek

Åh, vilken natt

Rode har haft en jobbig natt. Ledsen, vaknade till & från. Vid elva tog jag in henne till mig. Hon andades tungt och var orolig. Efter en tag spydde hon i pappas säng. Tog bort filten och la sedan ett påslakan över allt så det var bara att ta bort det om hon spydde igen. Vi klarade oss från det, fast hon var orolig och halvvaken till FYRA. Då lyfte jag in henne till hennes säng och då sov hon lite lugnare, svalare där. Inget dagis idag alltså. Fast Rode är ganska pigg ändå, hostar lite. Hoppas bara hon sover tidig middag. Här är vädret under all kritik, regnat klippt hela natten. Stövlar och paraply till James & Molly när de gick till bussen. Molly älskar att ha paraply så hon var nöjd. Jimmy ska prova att börja jobba på måndag, hoppas det går bra. Han är så glad här hemma för kärleken, Lina, kommer hem i november. Till på köpet en vecka tidigare en hon trodde. Frank jobbar inatt med, sedan ledig till på tisdag, skönt. Tycker nog han med. Jag sover bättre när han är hemma fast jag vill ju gärna sova ännu bättre. Har för ont  för att det ska funka nu. Är tacksam att han jobbar nätter, då sover ju ändå barnen när han är borta. Funkar även bäst för mig. Vill inte att han ska jobba dag. Nu ska jag se höjdarna med Rode. Over and out

Teknisk eller hur?!

Se där ja, ett kort på mig. Hatar kort på mig själv. fast vad gör man inte för omvärlden?! Rode sover nu. Hon har tagit kort på dagis idag, urgullig. Hade klänningen hon fick av momo. Tyvärr började Rode "astmaandas" på¨em. Hoppas för hennes skull att det bara var idag. Det kan bli en lååååång natt för oss båda. Frank jobbar inatt. James och Molly nanar oxå nu. Jimmy är nere och Ralle är uppe. Ser på oskyldigt dömd. Bra serie fast den kunde vara en halvtimme längre.
Usch bilskatten har kommit, 2500 kr. Hutlöst!!!! Nu har James anmält sig till pingistävlingen. Ligger i hårdträning i källaren med pappa. Frank får passa sig, snart så klår sonen honom om han fortsätter utvecklas som han gör. Heja James! Nu är hösten här på allvar. Dags för löven att falla. Så, det får räcka för nu. See you...... 

Tacksam för idag

1: Fick hem ved idag som Frank kasta in
2: Fick mig ett gott skratt då någons flicka, inte min, sket på golvet
3: Att Rode var glad när dom tog kort på dagis, hon var såååå söt
4: Att datorn är på g igen
5: Att oskyldigt dömd är på tv ikväll

En dag....

...ska jag ta itu med mitt självförtroende
...ska jag berätta om när jag blev mobbad
...ska jag skriva en bok
...ska jag åka till min morfars grav jag aldrig sett
...ska jag rensa bland mina papper
...ska jag ta kontakt med Kalindi, henne jag mötte i England
...ska jag hälsa på Ida med familj
...ska jag sätta in mina kort i album
...ska jag ta det lugnt 

Tacksam idag för.....

1: Att det är söndag imorgon och familjen blir samlad

2: Att Jimmy sover här inatt

3: Att pappa, mamma och äldsta dottern hann mysa lite

4: Att jag inte mått sämre idag
5: Att potatisgratängen blev god 


Du

du är den som får mig att andas
den som älskar villkorslöst
älskar mig som mest

du är mitt ljus
min strimma i mörkret
får mig att se hoppet

du är den som håller min hand
tröstar min sorgsna stund
den som ger mig livet

du är längtan efter mera
kärlek så stark
ser ömhet i mig

du är min sanna kärlek
den som är mitt hjärta
du är min kärlek


5 saker jag är tacksam för idag

1: Barnen är friska
2: Lättat mitt hjärta
3: En vuxenelev i mammas skola har en av mina dikter i sin plånbok
4: kontaktat corren ang arbetsträning
5: min familj älskar mig som jag är

Höst

Så, helgen snabbar på hit. Frank jobbar hela helgen. Bara hatar dom helgerna. Idag har Jimmy kommit hit en sväng,ska sova här. Frank är iväg och träffar en kompis. Skönt med sällskap, fast han sitter mest i källaren och chattar med kärleken. Rode & Molly puckar sig som vanligt. Springer och jagar varandra. Phu! Molly ska sova bredvid mig inatt, mysigt. Imorgon får tornby besök av fam Ärlebrant en sväng, nya bromsbelägg ska inköpas. Nån som vill köpa 2 busiga skrattande barn? Inte det........näe de får väl stanna här ett tag till. Inget kul på tv ikväll så det får väl bli gläpptv ikväll. Nähä, nu ska 2 ungar i säng. Sedan stundar tystnaden. Thats all folks!!! 

Tjoho!

Så är det onsdag igen. I lördags var vi ju i kisa. Mums!! Jag säger bara mums. Pappa hade beställt super god mat från Blå hästen. Omelett, janson, köttbullar, fisk, korv, sallad och mkt mera. Efter TVÅ timmar bara tog han fram massor av kräftor och rostat bröd. Vem vill ha rostat bröd när man kan få kräftor & dessutom redan är skitmätt?! Jag åt 25 kräftor och Franks kräfthuvuden...jo, det är sant. Rode ÄLSKAR kräftor, hon fick stjärtar & klor av mig. Hon skrek, mela,mela. Så gott var det allt. Tack mamma & pappa för en god och trevlig lördag. I söndags var det bara två månader till Rode fyller två år. Tänk vad tiden går. Själv fyller jag 31 nästa år.
Nu är inte grabbarna här så det är lite "lugnare". Fast det gått så lång tid så saknar vi dom fortfarande varannan vecka iaf. Tycker det är skönt att Jimmy vill/ orkar fara emellan. Igår var vi på sk inskrivningsamtal med Molly på lekis. Det går jättebra. Hon är framåt, vetgirig och har god fantasi som hon använder mkt i lek. Frank är ledig hela veckan men jobbar i helgen. Rode är en extra dag idag på dagis mellan 8-12.45. Vi har märkt och dom på dagis med att denna vecka, en på 6 v, blir för långt hopp för henne om hon skulle vara ledig hela. Så tillsv kör vi så här. Rode sover då middag hemma. Molly ska på miniorerna efter skolan. Det gillar hon skarpt. Hon har blivit så stor sedan hon börjat förskolan. Lilla tjejen. Idag har vi en lugn dag. Det behövs ibland, få se om jag orkar tvätta håret eller om jag skiter i det. Ikväll är oskyldigt dömd på fyran. Bra serie tycker jag. Persbrandt är lysande. Så nu är det over and out.


Såja LHC

Igår satt det långt inne men i fölängningen vann de till slut. 3-2 mor djurgården. Idag ska James åka till Aron och sova över. Skjutsar dit honom i em. Nu sover Frank, har jobbat natt. Skönt är att nu jobbar han inte förrens på fredag nästa vecka. Rasmus är idag i metodköket, där han gillar att vara. De börjar lära sig grunderna där tex steka, skära, wooka och namn på grejerna. De blir nog en kock av honom till slut. Hurra.........jag har nu hittat ett par skor till honom. De är ju tvugna att ha finskor till de ska lära sig servera. 700KR!!! Har aldrig köpt så dyra skor förut. Huva. Fast det är pöjken värd. Rode är på dagis. Det går nu bra att lämna henne där. Föller en tår ibland i typ 10 sek tills hon vinkar glatt i fönstret. Jag har sovit lite lugnare i natt sedan jag fick det sköna beskedet om hjälp igår. Igår började vi titta på 1408, en läskig film. Ser färdigt den idag tror jag. Imorgon är det kalas i Kisa, kul att träffa alla. Det är bara Jimmy som inte är med, synd. Fast man kan ju inte vara överallt har jag lärt mig. Molly ska följa med till Åsa och leka med Fanny en stund. Rode får väl hänga på och gosa med moster. Hon kallar fortfarande Åsa för ssssss. Gulligt. Mycket är nu "mina ha" för Rode. Allt jag har eller äter ska hon ha. Hon säger också "mer tack" dricker kopiöst mkt ibland. Som Emil med sockerdrickan, hihi. På tal om Emil. Frågar man Rode vad Emils pappa säger svarar hon med mörk röst"Memmil". Så nu räcker det. Lite hemligheter ska väl man ha. Hare bra där ute!

Den här var med idag

 Finn mig
 
sök efter mig
 finn mig i djupet
 jag väntar på dig där
 litar på din kraft att finna
 
lyft mig upp mot livet igen
 led mig då jag inte ser
 bär mig då jag inte orkar
 älska mig då jag inte vågar lita
 
  hjälp mig bli hel
 finn mig i djupet
 är inte den jag önskar
 den jag en gång var
 
stanna hos mig inatt
 håll mig hårt och nära
 hjälp mig andas
bli mig när / Ewa Ärlebrant
 

En dikt ej varit i corren ännu

 Saknad i oändlighet
 
du gav mig allt jag önskat
 gett mig skydd mot stormar
 den kärlek vi delat gav allt
 saknar dig så

sista tiden vi delat var öm
 att vara i din närhet blev till mitt allt
 se dig lida var inte lätt
 ville stilla din smärta
 
så har du nu kommit till ro
 legat en sista gång vid min sida
 sagt god natt för alltid
 din röst hörs inte mer
 
min älskade livskamrat
 jag älskar dig så
 saknar dig så oändligt
 men nu släpper jag dig
 låter dig gå / Ewa Ärlebrant
 

Synd om mej, fast inte

Först ber jag min älskade syster,Åsa, om ursäkt. OM du ibland vore ute på msn skulle du sett att jag har en blogg, hihihi. Så varför är det så synd om mej nu då? Jo, har ont i halsen. Faktiskt så brukar jag få lite ont någon dag och sedan är det väck även om dom andra är dyngförkylda. Nu har jag haft ont i halsen i TVÅ dagar, stackars mej. Igår hände det något helt underbart. Jag fick både anstånd till överklagandet och en jurist hjälp, kostnadsfritt. Anståndet innebär att jag har längre tid på mej att överklaga beslutet till länsrätten. Det här känns fantastiskt, ett steg i rätt riktning. På försäkringskassan bara. Hatar dom.  Idag har jag med en dikt i corren igen. Ja, lite sorglig men full av hopp. Det betyder mkt att få vara ned i corren. Jag har aldrig varit bra på något i skolan ( jo, praktiska ämnen) så detta betyder extra mkt för mej. Larvigt? En del tycker säkert det, men det hör faktiskt av sig folk till corren om jag inte varit med på länge och en del dikter har varit med i dödsannonser. Så ja, jag är stolt över mej själv. Det är inte vanligt. Idag blir det nog inte mkt gjort. Rode, Frank & jag är själva till halv 2 då Molly kommer från lekis. Kl 3 kommer Edith till Molly och James är hemma halv 4. Ralle kommer insläntrande lite när som helst.  Over and out

Ny dag

Regn, regn.....det som var så fint i helgen. Ska till kisa i helgen. Vi ska träffas alla syskon med våra underbara föräldrar. Tänk om det bjuds på kräftor?! Ska sluta äta på fredag morgon tror jag så jag är redo. Är helt  ensam idag. Rasmus, James & Molly är i skolan. Den första kommer hem vid halv 3. Rode är på dagis till 3. Ska vila lite. Har plockat undan en del grejer. Jag undrar vem som drar fram allt. Inte är det jag iaf inte heller Frank heller men konstigt är det, för det är vi som plockar undan. Tittar just nu på filmen "ja ä inte bitter" med Robert Gustavsson. Skitbra!!!!! Speciellt när han är Tony Rikardsson. Nu är Jimmy framme i Norge. Tågen gick som de skulle, det är något av en tillfällighet kanske. De brukar ju mest vara försenade. Tänk vad tyst det blir utan barnen hemma. Hur många gånger önskar man sig lite tyst och ensamhet? Man saknar inte korna förrens båset är tomt, hihihi. Har inte fått något beslut om anståndet ännu. Denna eviga hatiska väntan. Ikväll är, oskyldigt dömd, igen. Se den. Jag gillar den. Det är bara andra programmet ikväll. Fy, har ont i halsen. Inte konstigt kanske då Molly hostat i 2 veckor och Rode snorat som få. Molly har ju inte direkt hållt för munnen då hon hostat. Imorgon kommer Mollys kompis,Edith, igen. De leker så bra. James spelade pingis igår igen, helt svettig när han kom hem. Kul att han hittat nåt han gillar att göra. Frank kommer åtwer vid fyra tiden idag. Ska hämta honom i Malmslätt. Så det  var allt för denna gången. Tjillevipp.

RSS 2.0