sitter här på corren och......

väntar på Göran. Han skulle inte börja jobba förrens vid halv elva idag. Visste det men jag började vanlig tid ändå.. Har gjort de arbeten som fanns så nu passar jag på att skriva lite. I fredags började Jimmy på James rum och det blir färdigt imorgon. Det blir en fin ljus grön tapet. Dyr, men den ska vara oehört slitstark. Det blir jättebra det. I lördags var det så öppet hus i Rasmus skola. Jag skjutsade dit honom och var med en stund. Vid fem skulle vi bort till fam Wigren i Vikingstad. Deras son Eric och James går i samma klass. James åkte dit tidigare så de hann att "vara" lite längre. Vi åt taco och glass med mycket gott tilltugg. Mumsfillibabba!!! Rasmus skulle åkt till Simon, men stannade hemma för han kände sig lite dålig. Ont i halsen och frossa. Han ringde till mig halv nio och hade då kräkts ner hela sängen, mysigt. Vi for hem för att ta reda på det. Fylld tvättmaskin och rena sängkläder. Troligtvis kräktes han av feber. 
Rode har börjat snora och hosta igen, typiskt. Stackars henne det går inte länge mellan varven. Den här veckan är Frank hel ledig till helgen, skönt. Vi ska slänga skräp, köra klädet till tanten i sjögestad ( ska till barnhem i Lettland sen) och kolla över alla julklappar vi köpt för att se vad som fattas.
Jag jobbar idag och på torsdag. Skulle vilja åka till rimforsa på torsdag men vill ju inte åka själv. Vad ska jag göra där då? Jo, höra på Marcus Birro bla. Jimmy är lycklig denna vecka, Lina kommer till stan på torsdag och stannar till på söndag. hon kommer hem till jul igen sen.   Snart ska Rode ha kalas. söndag 7 dec kl 14.00. Kul, tänk att hon redan är två år! Tiden går sååå fort. Nähä, nu är det väl bäst att göra något vettigt, hehe.  Så ha det bra alla vänner. Over and out!!

Kommentarer
Postat av: wania

har du kollat att det finns en julklapp till mig?

puss

2008-11-17 @ 19:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0