Skulle ställa mig på torget och....

skrika!!!!! Om det bara hjälpte. Jag skulle vilja försöka få folk att förstå sig på mig. Vet att det kan vara svårt då jag själv inte blir riktigt klok på mig själv. För att undanröja ev missförstånd: Jo, jag vill arbeta. Där finns inga tvivel från min sida alls. Men skulle DU vilja arbeta med ständig värk, oro för om du klarar av att ta dig hem? Varje gång jag är på jobbet har jag gått dit med glädje, trivs verkligen på corren. Ska jag nu jobba är det där jag vill vara. Nu är det så att det jobb jag utför kan tyckas väldigt enkelt. Det är det säkert oxå för de allra flesta. Jag får arbeys uppgifter av Göran. Det är inte alla som skickar in sina synpunkter, dikter, rosor mm via datorn.
Jag skriver in dom på min dator som skickar dem till Görans dator. Det är ytterst viktigt att jag skriver rätt. Görans dator kan rätta ev stavfel och om jag vänt på  bokstäverna men den kan ju inte fylla i om jag glömt ett ord. Ett enda ord kan få innehållet i insändaren att få en helt annan innebärd en den insändaren tänkt sig. Det kan bli katastofalt fej. Summan blir att jag måste anstänga mig mycket så jag inte missar några ord. Jag tittar och tittar så det blir rätt. Naturligtvis spänner jag mig och får som ett brev på posten värk. Det kan tyckas korkat att jag gör detta trots att jag blir dålig. Det finns liksom inte så många andra alternativ till att göra något på jobbet om jag inte bara ska sitta på en stol. Mår inte bra av det heller. Försöker idag att sitta en stund vid datorn för att sedan röra på mig lite.  På lunchrasten går jag ut och går en sväng.
Min önskan är ju att få bli frisk någon gång och än är inte undrens tid förbi. Det tror jag på.
Kommer att överklaga idiotkassans beslut. Vill bli helt sjukskriven igen men fortsätta att vara på corren fast då på mina villkor. Idag måste jag vara minst tio timmar per vecka, finns inget annat alternativ. Jag önskar att jag klan få jobba lite mera på min kropps villkor. Inte behöva jobba igen timmar om jag måste gå hem då jag mår dåligt. Idag kan jag inte gå hem, kassan har ju bestämt att jag mår bra halv tid. Helt korkat. Det underlättar ju inte precis att kunna komma tillbaka i arbete. Faktum är att jag mår hellre dåligt hemma än sämre av att jobba.
Ta igår tex, kom hem efter jobb och ett kort besök hos arb-terapeut på arb-förm. Mådde helt kass, gick inte och la mig för då hade jag inte kunnat gå upp igen. Vid halv åtta mådde jag så dåligt att jag trodde kroppen skulle värka sönder. Huvudet sprängde och jag kom inte ur sängen mera. Fick tvinga kroppen upp så jag kunde kissa och borsta tänderna. Hemskt!!!!
Tur att Frank tog hand om allt som vanligt. Flickorna skulle ju i säng och det var tur för mig. Var så dålig. Vissa dagar är bättre och vissa som den igår. Detta skiter idiotkassan helt och fullt i. Att man vill ha ett fungerande familje/socialt liv finns inte i deras papper.
Så nu är jag klar....Thats all folks!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0