Nyår & God fortsättning

 
Nytt år igen då. Tänk att det redan är 2009. Vi var hos Theodor med familj. Han är klasskamrat med James. Det var trevligt med god mat. Molly lekte med Sebastian hela kvällen ända fram tills vi for hem 00.30. Rode var vaken hela tiden, utan gnäll. Jättekul. Hon blev rädd och ledsen för raketerna. Vi åt potatisgratäng och helstekt entrecote. Mums!!! Till förrätt var det tapas.
James stannade kvar och lekte med Theo. Hämtade honom vid två tiden på nyårsdagen. Jimmy firade med Lina som far till Norge imorgon igen. Rasmus var i Tokarp hos Sebban och sov där. Vill inte vara med mamma mer, buhu.
Igår var farmor, Åsa och ubba här på fika. Tack Ubba för hjälpen med du vet vad.  Feank jobbar natt i helgen. Jag och tjejerna var på tornby en lite sväng idag. Köpte lite julsaker på rean, Frank tycker vi har för lite, eller är det tvärtom kanske?
Idag har Molly namnsdag, Alfrida, det har hon sagt till alla idag. Grattis gumman.
Imorgon kommer grabbarna hem igen. Jimmy jobbar inte mera nu innan lumpen. På torsdag far han till Norge för att komma åter på söndagen och på måndagen skjutsar vi honom till lumpen. Akta dig nu Jimmy så du inga armar bryter i Norge.
På måndag ska vi ut och äta. Alla utom Rode som ska vara hos Åsa m fam. Vi ska göra något mysigt innan Jimmy far in i lumpen. Vi fick en peng av far och mor som vi ska använda.
Molly ska stanna hos Fanny då, ska sova där. Hon tjatar redan. Tids uppfattning ingår inte riktigt i hennes värld. Nu ska vi se det roliga på femman sedan Mr Bean firar nyår. Hoppas natten går fort och att jag får lite sömn, har en envis skallevärk.
Så over and out, folks.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0