I väntans tider

Näe du, jag väntar inte barn. hihihih. Jag väntar på att klockan ska gå så Rode ska sova middag. Vi vaknade alla tidigt idag. Rasmus, Molly och James skulle ju till skolan. Jag & Rode skulle skjutsa Frank Och Jimmy till malmslätt. Frank skulle hämta en bil/buss till å jobbets vägnar. Dom ska till vildmarkshotellet på utb-dagar. Han kommer åter imorgon em. Jimmy skulle vänta i tokarp tills tåget till norge skulle gå. Han ska hälsa på Lina igen. Han vänder åter hem på söndag. Den ungdomen och kärleken. Jag sär, jag sär.  Idag tar James med en kompis hem igår hade Molly med sig en tjejkompis hem. Vi åt våfflor mums. Molly har en envis hosta men nu hoppas jag den börjar ge med sig,det vore dags. Hon tog skolkort igår och James tar idag. Rasmus klas var i Borensberg och tittade på en potatisodling/fabrik. Lagom kul tyckte han. Nu har jag beställt ett fjärde par skor till han. Naturligtvis har jag lämnat de andra åter. De här sägs vara bredare i lästen. Skam den som ger sig. Rode ser nu på tweenies, hu ett sånt barnprogram. Hon tycker det är jättebra. De sjunger mkt och det älskar hon. Favvo nu är: var är tummen och björnen sover. Gullungarna är ju för söta då de sjunger.  Undrar om det blev tårta i västervik igår. Dom verkar ju passa på att äta tårta så fort det finns en sak att fira. Gottegrisar är dom. Rode ska var på dagis imorgon då Frank är borta, James kommer hem halv 3 och Molly är på miniorerna till halv 4. Sak passa på att ta hand om mig själv lite. Vila, läsa kanske göra äpplekaka till kvällsfika, mums. Jaha, nu har jag väl avslöjat lite om vad vi sysslar med. Ha en bra dag alla som läser. Thats all folks!!!!

Fel i texten

Måste rätta mig själv, jo erkänner härmed:ÄVEN JAG GÖR FEL! Det ska ju stå: är inte det kärlek.........

Kul dag i Kisa

Frank jobbade natt så idag sov han. Flickorna och jag for och gjorde en surprise resa till mamma. Vi gick på Kisa, fikade på Richts, mums, handlade på konsum. Innan vi for till mamma igen tog vi en tur till Pärla. Det var bara han, Olle och Emma hemma. Vi blev kvar och mamma bjöd på pizza. Mumsfillibabba. Tack mamma/mormor!!!! Pappa är i tyskland så jag hoppas vi inte störde mor i hennes ensamhet..hihi. Ikväll så spelade jag in flickorna på band, det var ett tag sedan men nu så. De sjöng och pratade. Det blir kul att spara och ha att lyssna på när de blivit äldre. Tips till andra att göra så. (Ida) Frank jobbar nu med, Molly sover brevid sin mörkrädda mamma. Hon har varit förkyld och hostig ett tag nu, trodde det blivit bättre men hon vaknade för en stund sedan och var jätteledsen. Hon hade ont i h öra. Hoppas det bara trycker så det inte är öroninfl. Molly ska på bio med farmor imorgon , mamma mu, om hon är bra. Imorgon kommer grabbarna hem igen. James kommer lite senare, ska på biokalas först. Det fick ju aldrig en annan gå på när man var liten. Jo,,jo andra tider nu. Någon hört hur det gick för LHC idag? Hörde nåt om vinst till Timrå men det var väl fel.......eller inte. James var där får väl kolla med proffset imorgon. Nåja vad är väl en vinst i cloettahallen......alldeles,alldeles.........underbar. Nähä ska se på sing along nu........ensam, ensam. Måste bara säga, fick 8 fantastiska rosor av Frank i torsdags. Har aldrig fått så fina rosor förut, helt underbara. Varför då kan mann undra. Frågade det själv faktiskt, jo han tyckte jag behövde lite blommor. Har ju varit nere ett tag nu. Är inte kärlek så säg. Tack  älskade make! Älskar dig.  Det var allt mina vänner. Tack, tack myrstack.

Så fredag igen

Molly hade sin nya kompis här igår. De var så lika i sättet. Kul att de funnit varandra. Morpis ska till henne på måndag. Rode har sett fööör mkt på barnprogramet:Dora, hon blandar engelska och svenska. Rode säger nu mera mammi åt mig. Jättegulligt. Morpis och jag myser nu ikväll, popcorn, dricka & tv. Frank jobbar hela helgen. Vi tjejer åker kanske till mamma/mormor i kisa en sväng imorgon. Hon är ju också ensam i helgen. Lite goda revbenspjäll från konsum vore mums. På söndag ska Molly och farmor gå på bio, mamma mu. Den skulle jag gärna med se, men man får ju inte allt här i livet har jag hört. Så vad tyckte jag då om Persbrandts nya serie? Faktiskt helt sevärd. Kommer nog följa den. Fick ett brev från f-kassan idag. De har lämnat mitt överklagande till länsrätten, det är dom som bestämmer om jag får anstånd. Så håll tummarna för mig nu. Det vore väl ändå min tur att få rätt mot f-kassan tycker jag. Så det var allt för denna gången.........over and out

Ny serie

Idag börjar en ny serie på fyran med Persbrandt. Den kan vara hur bra som helst, eller inte.
Igår var jag på Rasmus föräldrasmöte. De bjöd på äpplekaka eleverna bakat. MUMS!
Ralle har problem med träskorna de ska ha i köket. Han har idag stl 47. Något för små. Finns inte större. Möjligtvis galoscher skulle passa, hihi. Stackars pöjk.
Idag hade Rode på sig sitt armband hon fick av Ida, Stig, Anne, Mattias på välsignelsedagen. Ellie var inte  född då, föddes dagen efter. Dåligt av Ida att inte komma ändå, haha. Rode tyckte hon var så "nin".
Imorgon far Frank till landet för att hjälpa mor sin. Rode och jag ska mysa hela dagen. Molly ska ha en ny kompis här ef lekis. Har längtat hela veckan.
Som jag anade så säger försäkringskassan att de inte fått min ansökan om anstånd. TYPISKT!!!!! Det kan kanske lösa sig ändå, provar på nytt ef att ha pratat med en trevlig dam där, jo de verkar faktiskt finnas några på f-kassan.
Nu ska jag med spänning ladda för Persbrandt. Tack och hej leverpastej!

LHC!!!

Heja LHC!! 2-1 mot Frölunda idag.

Yr i skallen

Att lite trädgårdsarbete kan fälla en stor kvinna som mig är helt sant. Att stå framåt lutad och klippa bort vissna blommor är tydligen inget min kropp vill. Igår hade vi främmande. Jag hade ju äran att fylla år i torsdags. Av svärmor fick jag tre värmeljusstakar och 200 kr. Av min kära svägerska med fam fick jag en mjuk vit fin halsduk och en bok att skriva dikter i. Just nu springer Rode in och ut i sitt rum för att hämta böcker pappa ska läsa fast han just nu hellre ser på spårlöst försvunnen. Haha! Helst av allt nu vill jag åka till ullared. Undrar om jag klarar det och om jag någonsin kommer iväg. Imorgon ska vi gå på bio med grabbarna. Äntligen ska vi se Arn 2. Farmor ska ha Molly och Rode. Det ska bli skitkul. Mat ska det snart bli, pommes i ugnen och den grillade kycklingen ska snart styckas i bitar. Det du Ida, kyckling 2 ggr på en vecka. Hihi!!!
Nu ska jag tjuta lite och se slutet på spålöst......ajö

Dikt av mej

Trösta mig
 
fånga mig jag faller
håll mig hårt i dina armar
trösta mitt sorgsna hjärta
smek min trötta kind
 
viska ord av ömhet
visa mig vägen till livet
följ mig om du orkar
hjälp mig våga vandra
 
ge inte upp om oss
vi finns inom allt
så låt oss vandra framåt
trösta mitt sorgsna hjärta
 
 
 

Möte imorgon

Så var det dags för ett möte med försäkringskassan, mig och  arbetsförmedlingen. De ska utreda om, när och i så fall hur jag kan arbeta. Tar faktiskt med mig mamma. Frank ska jobba inatt så han sover då. De ska inte få lura mig till nåt jag inte kan eller vill. Har lärt mig efter många smällar på vägen. Väntar fortfarande på att f-kassan ska höra av sig om anståndet till överklagandet. Juristen har inte heller låtit höra av sig ännu. Inget är som väntans tider heter det ju. Får full ångest var jag jag går ut till brevlådan. Ligger det något i den idag eller? Jag bara HATAR det!!!!! Så nu blir det en ny dag imorgon.Får se vad den har i sitt sköte. Om den blir varm och mysig eller kall och torr...Mamma stannar här tills på fredag. Pappa och hon ska äta här. Vi råkar ju fylla på torsdag. Jag blev hennes 22-års present. Kunde det bli bättre? Haha.
Var du än är:Tack och Go natt! Over and out

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0